Achteraf betalen van alcohol met Klarna en Riverty

Het drinken van alcohol maakt deel uit van het dagelijks leven van veel mensen. Veel mensen maken zich echter zorgen over hoe ze hun drankjes zullen betalen nadat ze te veel hebben gedronken. Sociale normen schrijven voor dat mensen niet al hun geld aan alcohol moeten uitgeven, dus gebruiken ze kaartbetalingsdiensten om ervoor te zorgen dat ze niet te veel uitgeven aan alcohol. Sommige diensten, zoals Klarna en Riverty, helpen u uw aankopen stiekem te betalen.

In de huidige samenleving maken mensen zich zorgen over de effecten van overmatig drinken op hun financiën. Sommigen hebben moeite om hun uitgaven onder controle te houden als ze aan het drinken zijn. Daarom zijn verschillende online betaaldiensten de afgelopen jaren ongelooflijk populair geworden. Met deze services kunt u aankopen doen zonder uw financiële informatie aan detailhandelaren te geven. Dit beschermt u tegen te hoge uitgaven na een nachtje drinken.

Deze betalingsoplossingen hebben bewezen ongelooflijk succesvol te zijn in ons huidige financiële klimaat. Uit het SAGE-project bleek dat 62% van de mensen die dingen met hun kaart betalen, dit onregelmatig doen vanwege financiële problemen. Met deze oplossingen kunnen mensen dingen gewoon betalen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over drankjes na het werk. Bovendien helpen deze diensten retailers om goede klanten te behouden door ze zonder gedoe geld te geven.

Klarna winkels en Riverty winkels zijn twee van de meest bekende betalingsoplossingen ter wereld. Beide zijn eigendom van Akamcen, een Zweeds bedrijf met een geschiedenis in het verkopen van betalingsdiensten aan verschillende landen. Met beide kunt u betalingen doen zonder uw financiële informatie aan detailhandelaren te geven. Het grootste verschil tussen de twee is dat je met Riverty voor items kunt betalen met een telefoon of computer, terwijl Klarna de functionaliteit beperkt tot een app.

Beide services gebruiken Stripe als hun belangrijkste platform – wat een goede zaak is, aangezien het er een is van de meest veilige platforms die er bestaan. Alle transacties lopen eerst via de servers van Striper voordat ze via uw bankrekening gaan. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en voorkomt dat iemand uw kaartgegevens rechtstreeks van de computer van de winkelier steelt. Het voorkomt ook dat iemand uw account hackt en stiekem aankopen doet na het verkrijgen van uw inloggegevens.

Betalen voor alcohol met Klarna of Riverty is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u niet te veel uitgeeft na een avondje drinken. Deze services beschermen uw financiële informatie tegen dieven en retailers stellen het op prijs dat u betaalt wanneer uw portemonnee dit toelaat. Zelfs als u geen van beide diensten gebruikt, kan het helpen om uw financiën effectiever te beheren als u weet hoe ze werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader